malzeme:
* 3 adet yufka
* kızartmalık yağ
* 300 gr kıyma
* tuz toz biber
*3 diş sarmısak
* 5-6 kaşık yoğurt
* tuz
* yufkalar tam ortadan ikiye bölünüp, daire kısmından başlayıp sarılır ,mümkünse bir gece dolapta bekletilir
* sardığımız yufkadan 0.5 ile 1 cm arasında parçalar kesilir, kızgın yağda kızartılır
* üzerine ezdiğimiz sarmısakları yoğurtla karıştırıp dökeriz
* sardığımız yufkadan 0.5 ile 1 cm arasında parçalar kesilir, kızgın yağda kızartılır
* üzerine ezdiğimiz sarmısakları yoğurtla karıştırıp dökeriz
Merhabalar mantınız çok güzel olmuş dediğiniz gibi benim yoğurtlu kebabıma biraz andırıyor.Ellerinize sağlık.Sevgilerimle.
YanıtlaSilaslında mantık ortak dimi....hamur ( yufka, ekmek, makarna) sarmısaklı yoğurt ve kıyma.....aklın yolu bir diyorum bu durumlar için...:)))
YanıtlaSil