1 Nisan 2011 Cuma

paçanga böreği




oğlum paçanga böreğini çok sever, dışarda yemek yediğimizde yada brunch a gittiğimizde mutlaka alır...
bende evde yapıyorum fakat biraz daha sağlıklı olsun diye kızartmıyorum....
tabi o zaman ismi ne kadar paçanga olur bilmem ama....daha lezzetli olduğu kesin....
tavsiye ederim....
aşağıda şekilde görüldüğü gibi yufkaya başka harç sürmeden bir dilim pastırma, kaşar rende ve 1 kaşık domates rendesi koyup sarıyorum.....


sadece ince bir tabaka yağladığımız teflon tavada kısık ateşte iki yüzüde iyice pişene kadar kızartıyoruz
AFİYET OLSUN

11 yorum:

  1. oh oh mis gibi olmuş,ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. oğlunuz gibi bende çok seviyorum bu böreği ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. paçangayı çok severim, pastırma, domates, biber ve kaşarı bol.... Isırınca ağızı yakacak biraz... Öffff.

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık. Şöyle afiyetle, sıcak sıcak yemek lazım.

    YanıtlaSil
  5. çok seviyorum bu paçanga böreğini..elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. Paçanga böreği çok nefis görünüyor.Elinize sağlık.
    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  7. Çok severim nefis olmuş hele kızartma olmaması tam bana göre ellerine sağlık. Yorumunu okudum Blogların kapatılması beni biraz bu işten soğuttu ayrıca bu aralar işte çok yoğun olduğumdan ziyaretleri ancek gece yarısı yapabiliyorum bu yüzden az uğruyorum sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  8. çok severim çok:) eline sağlık canım
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. oglunuz agzinin tadini biliyor citir citir nefis olmus elinize saglik

    YanıtlaSil
  10. Az yagda olunca daha saglikli tabii. Ben bazen de firinda yapiyorum ve hapsine bayiliyorum. Ellerine saglik. Olusunada afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  11. her türlüsü makbulümdür:) ellerine sağlık. güzel bir gün dilerim sevgiler.

    YanıtlaSil