oğlum paçanga böreğini çok sever, dışarda yemek yediğimizde yada brunch a gittiğimizde mutlaka alır...
bende evde yapıyorum fakat biraz daha sağlıklı olsun diye kızartmıyorum....
tabi o zaman ismi ne kadar paçanga olur bilmem ama....daha lezzetli olduğu kesin....
tavsiye ederim....
aşağıda şekilde görüldüğü gibi yufkaya başka harç sürmeden bir dilim pastırma, kaşar rende ve 1 kaşık domates rendesi koyup sarıyorum.....
sadece ince bir tabaka yağladığımız teflon tavada kısık ateşte iki yüzüde iyice pişene kadar kızartıyoruz
AFİYET OLSUN
oh oh mis gibi olmuş,ellerine sağlık...
YanıtlaSiloğlunuz gibi bende çok seviyorum bu böreği ellerinize sağlık..
YanıtlaSilpaçangayı çok severim, pastırma, domates, biber ve kaşarı bol.... Isırınca ağızı yakacak biraz... Öffff.
YanıtlaSilEllerine sağlık. Şöyle afiyetle, sıcak sıcak yemek lazım.
YanıtlaSilçok seviyorum bu paçanga böreğini..elinize sağlık :)
YanıtlaSilPaçanga böreği çok nefis görünüyor.Elinize sağlık.
YanıtlaSilSevgiyle kalın...
Çok severim nefis olmuş hele kızartma olmaması tam bana göre ellerine sağlık. Yorumunu okudum Blogların kapatılması beni biraz bu işten soğuttu ayrıca bu aralar işte çok yoğun olduğumdan ziyaretleri ancek gece yarısı yapabiliyorum bu yüzden az uğruyorum sevgilerimle.
YanıtlaSilçok severim çok:) eline sağlık canım
YanıtlaSilsevgiler
oglunuz agzinin tadini biliyor citir citir nefis olmus elinize saglik
YanıtlaSilAz yagda olunca daha saglikli tabii. Ben bazen de firinda yapiyorum ve hapsine bayiliyorum. Ellerine saglik. Olusunada afiyet olsun.
YanıtlaSilher türlüsü makbulümdür:) ellerine sağlık. güzel bir gün dilerim sevgiler.
YanıtlaSil