daha önce zeytinyağlı enginar yapmış ve faydalarını anlatmıştım...
enginarı biraz daha süsleyip zenginleştirmek istedim...
bazı blogcu arkadaşlar fava ile yapmışlardı....güzel fikir olabilir......
beşamel sos ve kaşar pek çok şeye yakışıyor ve lezzet katıyor.....
hem beşamel sosta hemde kaşar yağlı diye ekstra yağ kullanmadım....
resimden de anlayacağınız gibi... siz arzu ederseniz biraz zeytinyağı ilavesi kullanabilirsiniz
haşladığım enginarların üzerine 2 kaşık garnitür, 2 kaşık beşamel sos ve 1 dilim kaşarla fırına verdim...
kaşarlar kızardığı anda servise hazır demektir
AFİYET OLSUN
oh mis olmuş,ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilEvler enginar kokuyor bu ara .)Ellerine sağlık canım
YanıtlaSilEnginarı çok severim, bir de üstünde beşamel sos. Mımmmm nefis. Ellerine sağlık, şifa olsun.
YanıtlaSilEllerinize sağlık, güzel fikir. Zeytinyağlı olarak çok severim, bu halini de denemek isterim. Afiyet olsun.
YanıtlaSilSevgiler...
Enginarı çok seven biri olarak bu tarif tam benlik olmuş. Nefis görünüyor ellerine sağlık canım. Mutlaka deneyeceğim.
YanıtlaSilZeytinyağlıların kraliçesinin her hali ayrı güzel.
YanıtlaSilEllerine sağlık.
Sevgiler.