merhabalar,
kabak tadı vermeden, leziz kabak tariflerinden birini paylaşacağım sizlerle.......kabağın faydalarını daha önce tarifimde paylaşmıştım....bir TIK ötede.....
kabak büyürken hiç sevmediğim bir sebzeydi...annemin de eli lezzetlidir aslında...benimkisi sırf naz niyaz anneme....şimdilerde severek yapıyorum ve tüketiyorum....
malzeme:
* adet kabak
* 1 paket 200 ml krema
* biraz tuz ve dilediğiniz baharat
* üzerine birazcıcık rende peynir
yapılışı:
* halka halka doğranan kabakların üzerine krema ve kaşar ilave edilip, 180 derece fırında yaklaşık 30 dk pişirilir
kabağı çok severim. denemem lazım bunu.
YanıtlaSilgörüşmek üzere
www.bakbuharika.blogspot.com
ben de kabağı büyüdükten sonra sevdim, şimdi evden hiç eksik olmaz :)
YanıtlaSilhttp://www.lookbookunlimited.com/
Paylaşımlarınızı önemli konular altında yapmışsınız.Teşekkür ederiz. Beton bariyer olarak paylaşımlarınızın devamını dileriz.
YanıtlaSilhem basit hemde lezzetli bir tarif..ellerine sağlık tatlım nefis görünüyor..sevgilerimle..hayırlı ramazanlar
YanıtlaSil