16 Kasım 2011 Çarşamba

istanbulda tanışma....

merhabalar,

uzun bir ara oldu...araya bayram girdi tabi...herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun....

bu bayramda oğlum Metin ile istanbul'a gittik..ve uzun süredir online oyunda tanıyıp canlı olarak hiç görmediği arkadaşlarıyla ve ailesiyle tanıştık....

oğlum yaz tatilinde epey bir süre playstation da online oyun oynadı.....oynarken yeni arkadaşlar edindi...tanıştıkları arasında bazılarıyla bir daha görüşmedi, bazılarının da ismini çok duydum....en çok duyduğum 3 isimden biride Canerdi......sanal alemde bir tanışma olduğu için ben biraz tedirgindim.... sadece şimdiye kadar oğluma verdiklerime güvenerek kendi yapısına yakın bir arkadaş edineceğini düşünerek ve güvenerek bekleyip tanımaya karar verdim....


 

caner-metin


istanbula gittiğimizde Caner ve ailesi tanıştık...oğlum çok heyecanlıydı...o da oyun oynadığı arkadaşını ilk defa canlı canlı gördü....küçük beyler tanışma faslından hemen sonra oyuna giderken biz büyüklerde küçük beyleri çekiştirdik.....bütün konuşmalarda çok benzer yönleri çıktı...ben Metin'in kendi paralelinde bir arkadaş bulacağı konusunda haklı çıkmıştım...ama bir büyük benzerlikte Şennur Hanımda yemek yapmaktan keyif alan sofrası açık biri çıktı...hazırladığı sofrası da çok güzel, leziz ve sıcaktı....bizi ağırladıkları için teşekkür ederiz....


menü:
* yarma çorbası
* köfte
* arnavut ciğeri
* zeytinyağlı barbunya
* köz patlıcan salata
* patates püresi
* soğan piyazı

* yarma çorbası, kömbe denen Sivas yöresine ait değişik bir baharatı öğrenmiş oldum....güzel bir çorbaydı

* Şennur Hanım kıymayı bile kendi çekip, güzelce hazırlamış











16 yorum:

  1. arkadaşım bende senin geçmiş bayramını kutlarım. bizde bayramda Adana ' ya kayınvalidemlere gittik. iş güç yorulduk valla. Mersinde de hava soğudu, kazak üstü hırkayla oturuyorum. alışmak zor olacak valla. hafta sonu Pazar günkü kpds sınavım için Adanaya gideceğiz. kayınvalidemlerin evi sobalı gidince kemiklerime kadar ısınmalıyımmmm.

    YanıtlaSil
  2. valla güldürdün beni. tamam seni içinde odun ve kömür atıp sıcak bir çay içeceğim.:)))

    YanıtlaSil
  3. Maraştayken lojmanda oturuyoruk kalorifer çok güzel yanıyordu hatta kış günü evde kısa kollu geziyorduk. ahhhh o günler.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir sofra hepinize afiyet olsun. Hazırlayanların da ellerine emeğine sağlık.

    Sevgili akdenizkızı, kendi blogumda bütün yorumlara cevap yazıyorum. Ayrıca, bütün postlarına da yorum yazmaya çalışıyorum. Blogunu zaten yakinen takip ediyorum :) (bu arada güncelleme yapsan da, blog listemde eski gönderilerin görünüyor)Soru soranlara da kendi bloglarına dönüp cevap veriyorum. Bir soru sordun da ben cevap yazmadıysam sana, özür dilerim. Ama dediğim gibi, ben hep yakın takipteyim :)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili, tatlı akdenizkızı, dediğin gibi kalplerimiz karşılıklı. Ama gerçekten de birşey atlamış olabilirmiyim diye düşündüm durdum :) İnsanlık hali bu, olur olur. Ama biliyorsun yakın takipteyim herzaman :)) Çok öpüyorum, sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir bulusma olmus....Cagimizda internet üzerinden birsürü arkadasliklar kuruluyor..Blog alemide iste öyle...Bende blog dünyasindan dost sayabilecegim arkadaslar edindim....Ne mutlu bize öyle degilmi?
    Berlinden sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Bazen sanal alemde tanışılan kişilerle çok iyi arkadaşlıklar kuruluyor,blog sayesinde bir sürü arkadaşım hatta dostum oldu.:)))
    Eşimin de oyundan tanıdığı arkadaşları oldu bazılarının aileleri ile tanıştık aile dostu olduk!!!
    Oğlunuz çok zeki bir çocuğa benziyor ona güvenmmeye ama yine de uzaktan takip etmeye devam.:))

    Sevgiler,
    Evren

    YanıtlaSil
  8. Hersey bir yana harika bir sofra olmuş.
    Tam kutlama..
    Afiyetler olsun
    Çok sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. tedirgin olmana kesinlikle katılıyorum ama sonuç harika olmuş bence de, aslına bakarsan bizimkilerden ne farkı var değil mi:=) ne mutlu bu sayede siz de sizin akranınız birisi ile tanışmış oldunuz! keyifli günler dilerim...

    YanıtlaSil
  10. Sanal alemden hakiki arkadaşlığa geçiş ne kadar güzel olmuş bu sayede ne kadar güzel yeni bir arkadaşlık başlamış. Sofra süper hazırlayanların ellerine sağlık sizlere de afiyetler olsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Akdeniz kızı diye bi bloğu olandan da sıcacık bi sofra beklenirdi zaten. Ortak yönlerimiz de varmış sizinle. Sanırım Ankara'da yaşıyorsunuz. Benim de hem babam hem abim asker. Çok yer gezip görünce damak zevki de geniş oluyor insanın. Sizi tanıdığıma çok mutlu oldum. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. herşey çok güzel olmuş
    sanal alemdede çok iyi dostluklar kurulabiliyor inşallah uzun süre devam eder dostluğunuz canım yapanın ellerine sağlık size afiyetolsun
    mutlu haftalar sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. arkadaşım ben geldim nasılsın? sana sevgilerimi bırakıyorum.

    YanıtlaSil
  14. Sanal alemde başlayıp gerçeğe dönüşen dostluklarının kalıcı olması dileklerimle... Sofra da çok özen ve zevkle hazırlanmış, hazırlayanların ellerine sağlık, afiyetler olsun.
    Sevgiler....

    YanıtlaSil
  15. Sofra ve yiyecekler süper.İnsan da diyet bırakmaz emeği geçenlerin ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  16. menü süper ellerinize sağlık blogunuzu tanıdığıma sevindim takibinizdeyim

    YanıtlaSil